> Polityka prywatności
Polityka prywatności

Podane przez Użytkowników dane osobowe są zbierane i przetwarzane zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa oraz zgodnie z polityką ochrony prywatności.


Pełne korzystanie z funkcjonalności Sklepu wymaga od Klienta poprawnego wypełnienia wymaganych pól formularza służącego do składania zamówień w Sklepie wraz z zaakceptowaniem regulaminu, a także wyrażenia przez Klienta zgody na przetwarzanie danych osobowych wskazanych w formularzu.


Dane osobowe, podawane przez Klienta (imię i nazwisko, adres e-mail i inne) oraz informacje dotyczące zakupów przetwarzane są wyłącznie ze względów technicznych na potrzeby komunikacji pomiędzy Klientem a Sprzedawcą w celu realizacji zawartych umów sprzedaży towarów oferowanych w ramach Sklepu i wystawienia faktury dokumentującej tą sprzedaż.


Podanie danych osobowych przez Klienta jest dobrowolne. Brak ich podania może uniemożliwić zawarcie umowy oraz zrealizowanie zamówienia.


Witryna sklepu może wykorzystywać pliki cookies (ciasteczka), które służą identyfikacji Klienta przeglądarki podczas korzystania ze Sklepu. Pliki cookies nie zawierają żadnych danych osobowych. Są to informacje zapisywane przez serwer Sklepu na komputerze Klienta, które mogą zostać odczytane przy każdorazowym połączeniu się z komputera Klienta. Pliki cookies dostarczają danych statystycznych o ruchu użytkowników i korzystaniu przez nich z poszczególnych stron witryny Sklepu. Klient może w każdym czasie wybrać sposób obsługi plików cookies we własnej przeglądarce tak aby żadne pliki cookie nie mogły być przechowywane na dysku twardym, lub aby już przechowywane pliki cookie mogły zostać usunięte.


Sprzedający zobowiązuje się do ochrony danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204). Klient podając przy składaniu zamówienia swoje dane osobowe Sprzedającemu wyraża zgodę na ich przetwarzanie przez Sprzedającego w celu realizacji złożonego zamówienia. Klient ma w każdej chwili możliwość wglądu, poprawiania, aktualizacji oraz usuwania swoich danych osobowych.

Bez wyraźnej zgody użytkownika sklep internetowy nie łączy danych osobowych (imię, adres itd.) z danymi zapisanymi w używanych przez siebie plikach cookie. Aby móc korzystać z funkcji koszyka, należy zaakceptować pliki cookie (tymczasowe/trwałe).


Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Login

Newsletter
Upoluj promocję
© Comarch SA 2017. All rights reserved Powered by Comarch e-Sklep ®